Your Cart

Palautukset ja Vaihdot

Palautus

 

  1. Täytä tilauksesi mukana tullut palautuslomake. Älä unohda määrittää syytä, miksi haluat palauttaa tuotteen käyttämällä jotakin lomakkeen koodeista.
  2. Lisää pakkaukseen palautettava tuote lomakkeen kanssa ja liitä pakettiin ennakkoon maksettu palautusetiketti. Jos käytät samaa pakettia jossa tuotteet tulivat, aseta palautusetiketti alkuperäisen etiketin päälle.
  3. Palauta paketti kuljetusyritykselle joka lukee palautusetiketissä ja varmista, että tallennat kuitin, jotta voit seurata lähetystäsi.

Jos olet päättänyt maksaa laskulla, ota yhteyttä Klarnaan keskeyttääksesi maksun. Jos olet valinnut toisen maksutavan, hyvityksesi maksetaan automaattisesti kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty yleensä 7 työpäivän kuluessa.

Hyväksymme vain palautukset vaatteista, joita ei ole käytetty ja ovat uudenvertoiset. Jos olet käyttänyt, pessyt tai poistanut etiketit vaatteistasi emme voi myydä niitä uudelleen emmekä siksi voi hyväksyä palutustasi.Veloitamme 200 kr maksun ei hyväksytystä palautuksesta kattaaksemme kustannukset. Sinun on käytettävä meidän ennakkoon maksettua palautusetikettiä saadaksesi ilmaisen palautuksen. Jos olet hukannut palautuslomakkeen tai palautusetiketin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vaihto

 

  1. Täytä tilauksesi mukana tullut palautuslomake. Älä unohda määrittää syytä, miksi haluat vaihtaa tuotteen käyttämällä jotakin lomakkeen koodeista ja ilmoittamalla sen sijaan haluamasi tuotteen värin ja koon.
  2. Lisää pakkaukseen tuote, jonka haluat vaihtaa lomakkeen mukana, ja liitä pakettiin ennakkoon maksettu palautusetiketti. Jos käytät samaa pakettia, jossa tuotteet tulivat, aseta palautusetiketti alkuperäisen etiketin päälle.
  3. Palauta paketti kuljetusyritykselle jonka nimi lukee palautusetiketissä ja muista tallenntaa kuitin jotta voit seurata lähetystäsi. HUOM! Se ei välttämättä ole sama kuljetusyritys kuin se mikä toi paketin niin lue tarkkaan mikä yhtiö lukee palautusetiketissä.

 

Jos kyseessä on palautus/reklamaatio, ota meihin yhteyttä ensin puhelimitse tai sähköpostitse.

14 päivän

peruutusoikeus

Ilmainen

vaihto ja palautusoikeus

Toimitusaika

3-5 päivää

Turvallinen

verkkokauppa Klarnall